Sidover BVBA Masters in Steel

BVBA Sidover is sinds 1992 een gevestigde waarde in de wereld van constructies op maat :

maatwerk is één van onze grootste troeven, zowel in de bouw, industrie als privé vervaardigen wij alle constructies in staal of inox steeds volgens het opgegeven ontwerp.

Bij de gevelbekleding kiezen wij voor de aluminium bekleding  door zijn duurzaamheid. Wij voorzien alles van achterliggende bevestiging al dan niet met de passende isolatie, voor de afwerking werken wij onder andere met de profielen van Alinel

Wij zijn ook producent van Thermisch verzinkte geveldragers, een uniek concept die zeer gebruiksvriendelijk is wegens zijn standaard lengte van 6 m die op de werf perfect aanpasbaar is volgens de gewenste afmetingen, de L profielen hebben wij in verschillende maten voor zowel grote als kleine gevelstenen, de bijhorende consoles zijn eveneens verkrijgbaar in verschillende dieptes.

Hebt u vragen aarzel dan niet ons te contacteren.

Een project in gedachten?

Onze verschillende diensten

Gevelbekleding

Gevelbekleding in aluminium is een heel duurzame oplossing zowel voor nieuwbouw als renovatie kan deze afwerking een groot onderhoudsvriendelijk verschil maken.

Geveldragers

Thermisch verzinkte geveldragers worden gebruikt voor ondersteunend metselwerk aan raam- en deuropeningen, zeer gebruiksvriendelijk op de gewenste lengte af te korten.

Industriële montage werken

Na het opmeten worden alle bordessen en werkplatforms op maat gemaakt passend tussen het bestaand geheel

Metaal in de bouw

Constructies in gegalvaniseerd staal, gelakt of inox niets is ons vreemd

Metaal in de tuin

Wij maken steeds alles op maat en volgens de verwachte afwerking die zo tot een perfect resultaat leiden.