Privacy Policy

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 12 augustus 2018.

1) Partij verantwoordelijk voor het verzamelen van data

Sidover BVBA
Szamotulystraat 7
8700 TIELT
info@sidover.be
+32 (0)475 84 90 38
BTW BE 0447.678.556

2) Waarborgen Privacy

Het waarborgen van de privacy van bezoekers en klanten van Sidover BVBA is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

3) Toestemming

Door de informatie en de diensten op de website van Sidover BVBA (www.sidover.be) te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

4) Vragen

Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy policy van Sidover BVBA en specifiek www.sidover.be, kun u ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres is info@aldesign.be.

5) Monitoren gedrag bezoeker

Sidover BVBA maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden wie de website bezoekt, hoe deze bezoeker zich op de website gedraagt en welke pagina’s worden bezocht. Dat is een gebruikelijke manier van werken voor websites omdat het informatie oplevert die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring. De informatie die we, via cookies, registreren, bestaat uit onder meer IP-adressen, het type browser en de bezochte pagina’s.

Tevens monitoren we waar bezoekers de website voor het eerst bezoeken en vanaf welke pagina ze vertrekken. Deze informatie houden we anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie.

6) Gebruik van cookies

Sidover BVBA plaatst cookies bij bezoekers. Dat doen we om informatie te verzamelen over de pagina’s die gebruikers op onze website bezoeken, om bij te houden hoe vaak bezoekers terugkomen en om te zien welke pagina’s het goed doen op de website. Ook houden we bij welke informatie de browser deelt.

7) Cookies uitschakelen

U kunt ervoor kiezen om cookies uit te schakelen. Dat doet u door gebruik te maken de mogelijkheden van uw browser. U vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van uw browser.

8) Verzameling van persoonsgegevens

Via ons contactformulier verzamelen wij gegevens zoals je e-mailadres en naam. Die gegevens worden verzameld om te kunnen communiceren met onze bezoekers en klanten in verband met hun contactaanvraag of om nieuwsbrieven of promoties te versturen.

De persoonsgegevens die door Sidover BVBA worden verzameld, worden niet gedeeld met derden en zijn exclusief voor eigen gebruik.

9) Rechten van de bezoeker/gebruiker

9.1. Recht op inzage/toegang

Iedere gebruiker en bezoeker waarvan Sidover BVBA gegevens verzamelt, heeft het recht om toegang te vragen tot zijn informatie en deze in te kijken. Ook mag hij bekijken hoe zijn gegevens verwerkt worden.

9.2. Recht op rechtzetting

De gebruiker heeft steeds het recht om na inzage bepaalde persoonsgegevens te laten verbeteren, aanvullen of wissen.

9.3. Recht om te worden vergeten

De gebruiker heeft het recht om volledig uit alle systemen en databases gewist te worden.

9.4. Recht om klacht in te dienen

De gebruiker heeft steeds het recht om een klacht in te dienen bij de Privacycommissie wanneer hij of zij vindt dat de persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verzameld en verwerkt worden.

9.5. Recht om toestemming in te trekken

Elke gebruiker of bezoeker waarvan er persoonsgegevens verzameld worden, heeft het recht om zich te verzetten tegen de verwerking van die gegevens.

9.6. Recht op beperking van de verwerking

De betrokkene heeft het recht om de verwerking van zijn persoonsgegevens (tijdelijk) te beperken.

9.7. Recht op overdraagbaarheid

De betrokkene heeft recht om zijn persoonsgegevens aan en andere verantwoordelijke over te dragen.

10) Aanpassingen van de Privacy Policy

Sidover BVBA kan deze privacyverklaring wijzigen. Het moment waarop deze laatst is gewijzigd, vind je bovenaan de privacyverklaring.